Kampeerterrein op Camping Schoneveld Ruurlo

Kampeerplek

Kampeerterrein op Camping Schoneveld Ruurlo

Kampeerplek

Kom je met een tent, caravan of camper? Het kan allemaal op onze ruime kampeerplekken van minimaal 125 m2.

Op onze kleinschalige camping kun je nog heerlijk genieten van het gefluit van de vogels, de ruimte en de natuur. Een prachtige basis om de Achterhoek te ontdekken. Overdag de omgeving verkennen, of een dagje op de camping vertoeven. Waarna je ‘s avonds heerlijk kunt genieten onder de sterrenhemel bij het kampvuur. Bij ons kan dat!
Het kampeerterrein heeft ruime plaatsen van minimaal 125 m2. Al onze kampeerplekken zijn geschikt voor camper, tent of caravan en voorzien van afvoer, stroom (6 ampère) en water. Daarnaast kun je gebruik maken van onze camperstortplaats.

Voor de auto is er een aparte parkeerplaats op de camping. Wij willen je vriendelijk verzoeken om zo min mogelijk met de auto over het kampeerterrein te rijden. 

Honden zijn in overleg toegestaan, mits aangelijnd. Hier vragen wij een kleine vergoeding voor. Zou je dit van tevoren met ons willen overleggen?

Het sanitairgebouw op de camping is verwarmd. Je vindt hier gratis douches, toiletten, wascabines, een stortplaats voor het chemisch toilet, een afwasplaats en een wasmachine met centrifuge. Er is bovendien een grote doucheruimte aanwezig die geschikt is voor mindervaliden. Deze kun je ook gebruiken als familiedouche.

Wil je weten wat de kosten zijn: kijk op ons tarievenpagina.

Krijg hier een sfeerimpressie van onze camping

Op de camping zijn verschillende relaxplekjes, bankjes en picknickbanken te vinden. Er is een vuurplaats, waar wij geregeld een kampvuur stoken. Natuurlijk mag je ook altijd zelf het vuur opstoken.
Wij hebben ook een ruimte waar je binnen kunt zitten. Voor de kinderen is er van alles te beleven: kom bijvoorbeeld eens een kijkje nemen bij de dierenweide. Als wij de dieren gaan voeren, ben je van harte welkom om ons een handje te helpen. Ook de skelters, fietsjes, trampoline, overdekte speelhoek en grote zandbak zorgen voor urenlang speelplezier. 

De Achterhoek staat bekend om zijn coulisselandschap waar je prachtig kunt wandelen, fietsen en mountainbiken. Camping Schoneveld is een mooi en centraal punt om deze verrassende omgeving te ontdekken. Vlakbij de camping is een fietsknooppunt, dus stap op de fiets of mountainbike voor een prachtige tocht over idyllische zandpaden. Er zijn ook verschillende kastelen, musea, knusse dorpen en (Hanze)steden in de buurt.

Jouw voordelen, onze pluspunten

Tarieven

Vanaf €18,00 per nacht in het laagseizoen en vanaf €19,50 per nacht in het hoogseizoen.

Verwarmd sanitairgebouw

We hebben meerdere douches en wc's, maar ook een wasruimte.

WiFi

We hebben goede WiFi op het hele terrein en dat is helemaal gratis.

Elektra

Inclusief gratis elektra, wateraansluiting en afvoer op iedere kampeerplek.

Kampeermiddel

Camper, caravan of tent? Ons terrein is geschikt voor álle kampeermiddelen.

Vuurplaats

Onze camping beschikt over een mooie vuurplaats, gezelligheid gegarandeerd!

Handig om te weten

Ter info

Kom genieten in de Achterhoek!

Bekijk de tarieven of

Details

  • Gasten: 8
  • Inclusief: 6 ampère, water en riool aansluitingen
  • Grootte: 120m²