Mindervaliden accommodatie

Mindervaliden accommodatie

Vakantiewoning voor mindervaliden

Op zoek naar een aangepaste vakantiewoning in de Achterhoek? Camping Schoneveld in Ruurlo heeft twee vakantiehuisjes die geschikt zijn voor mindervaliden. Op die manier kun jij genieten van een zorgeloze vakantie.

Het vakantiehuisje beschikt over brede deuropeningen en in het huisje zijn geen drempels, zodat je je zonder problemen in het huisje kunt verplaatsen. Bij de voordeur kunnen wij, indien gewenst, een oprijplaat plaatsen. In de badkamer is een douchestoel, zodat je veilig kunt douchen. Naast het toilet zijn beugels bevestigd. Elke woning is voorzien van één hoog-laagbed, om ervoor te zorgen dat je zonder problemen in en uit bed kunt, of eventueel op bed verzorgd kunt worden. Wil je gebruik maken van een papegaai, toiletverhoger of bedverhogers? Dat is geen probleem, laat het ons even weten. Wij zorgen dat het voor je klaar staat.

Vrijwel het hele terrein is rolstoelvriendelijk, zodat je je vrij kunt verplaatsen. Ook zijn er in Ruurlo en in de Achterhoek verschillende activiteiten die geschikt zijn voor mindervaliden. Kom bij ons langs en geniet van een welverdiende vakantie!

Krijg je al zin in een vakantie? Neem contact met ons op, zodat je zeker weet dat de reservering volledig naar wens is. 

Wij hebben van de landelijke organisatie Ongehinderd in 2021 een bronzen keurmerk voor de toegankelijkheid ontvangen. Dit houdt in dat onze vakantiehuisjes aan specifieke eisen voldoet voor mensen met een beperking.

Thuiszorg tijdens je verblijf

Maak je thuis gebruik van thuiszorg? Dan kun je tijdens je verblijf op Camping Schoneveld hier ook gebruik van maken. Vraag hiernaar bij je eigen thuiszorgorganisatie, zodat zij dit voor je kunnen regelen. 

Krijg je al zin in een vakantie? Neem contact met ons op, zodat je zeker weet dat de reservering volledig naar wens is. 

Details

  • Gasten: 6
  • Inclusief: keuken, badkamer en terras
  • Grootte: 65m²