Toegankelijke vakantiehuisjes

Toegankelijke vakantiehuisjes

Toegankelijke vakantiehuisjes

Wil je onbeperkt genieten? Dan ben je op Camping Schoneveld op het juiste adres. Wij hebben twee toegankelijke vakantiehuisjes om onbeperkt en vooral onbezorgd te genieten van een heerlijke vakantie. Ieder mens is uniek en heeft waarschijnlijk andere aanpassingen nodig. Wij leveren maatwerk en doen ons uiterste best om jou zorgen weg te nemen. Vrijwel alles is mogelijk, we vragen je wel contact met ons op te nemen, zodat wij kunnen zorgen dat alles naar wens is.
Heeft u een hulphond? Die is natuurlijk ook welkom!

De aangepaste vakantiehuisjes beschikken over brede deuropeningen en in de huisjes zijn geen drempels, zodat je je zonder problemen in het huisje kunt verplaatsen. Bij de voordeur kunnen wij, indien gewenst, een oprijplaat plaatsen. Aan de keukentafel en op het terras hebben wij meerdere stoelen met armleuningen, zodat je makkelijk kunt opstaan. In de badkamer is een douchestoel en naast het toilet zijn beugels bevestigd. Elk vakantiehuisje is voorzien van één hoog/laag bed. In één van de huisjes zit het hoog/laagbed in een éénpersoonsbed, in de andere in het tweepersoonsbed. Heb je voorkeur, geef dit bij ons aan. Wij houden hier, voor zover mogelijk, natuurlijk rekening mee.

Wil je gebruik maken van een papegaai of toiletverhoger? Dat is geen probleem, laat het ons even weten. Wij zorgen dat alles voor je klaar staat.

Ons hele terrein is toegankelijk, zodat je je vrij kunt verplaatsen. Ook zijn er in Ruurlo en in de Achterhoek verschillende activiteiten die geschikt zijn voor mindervaliden. Neem maar eens een kijkje op Onbeperkt genieten in de Achterhoek | Onbezorgd op vakantie.

Kom bij ons langs en geniet van een welverdiende vakantie! Wil je weten wat de kosten zijn: kijk op ons tarievenpagina.

Krijg je al zin in een vakantie? Neem via de mail of telefonisch contact met ons op, zodat je zeker weet dat de reservering volledig naar wens is. 

Ongehinderd

Onze camping is in de zomer van 2021 gekeurd door ‘ongehinderd’. Hiermee hebben wij een bronzen keurmerk ontvangen voor de toegankelijkheid van onze camping!

Camping Schoneveld

Deze locatie heeft het Bronzen keurmerk voor toegankelijkheid ontvangen. Dat houdt in dat de locatie voldoet aan het basisniveau voor toegankelijkheid.

Belangrijkste voorzieningen

Krijg hier een sfeerimpressie van onze camping

Thuiszorg tijdens je verblijf

Maak je thuis gebruik van thuiszorg of heb je specifieke hulpmiddelen? Dan kun je hier tijdens je verblijf op Camping Schoneveld ook gebruik van maken. Je kunt zonder problemen hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een tillift te laten bezorgen. Deze hulpmiddelen worden vaak geleverd door medipoint.
Ook bij ons kan ondersteuning vanuit thuiszorg gewoon doorgaan, zodat je onbezorgd kunt genieten van een mooie vakantie. Dit wordt meestal geregeld door Buurtzorg. Omdat iedereen zijn eigen wensen heeft, kunnen wij dit niet voor jullie regelen. Neem zelf contact op met je eigen thuiszorgorganisatie, zodat zij de zorg voor je kunnen regelen. 

Kom genieten in de Achterhoek!

Bekijk de tarieven of

Jouw voordelen, onze pluspunten

Tarieven

Onze verschillende vakantiehuisjes zijn beschikbaar vanaf €270,-.

Groepsaccomodatie

Kom je met een grote groep? De huisjes zijn geschikt voor groepen tot 12 personen.

Geschikt voor mindervaliden

Het terrein en twee vakantiehuisjes zijn geschikt voor mindervaliden.

WiFi

We hebben goede WiFi op het hele terrein en dat is helemaal gratis.

Vloerverwarming

Alle vakantiehuisjes zijn heerlijk op temperatuur, dankzij de vloerverwarming

Apparatuur

In de keuken vind je o.a. een oven/magnetron, grote koelvriescombinatie en vaatwasser.

Handig om te weten

Ter info

Kom genieten in de Achterhoek!

Bekijk de tarieven of

Details

  • Gasten: 6
  • Inclusief: keuken, badkamer en terras
  • Grootte: 65m²