Accommodaties

Zin in een kleine, gezellige camping. Maar heb je geen eigen kampeermiddel? Of geen zin om hiermee op pad te gaan? Wij bieden verschillende accommodaties aan. Zo kun je genieten van de gezelligheid van een kleine camping, maar wel met enige luxe 

Vakantiehuis

Huur een mooi vakantiehuisje in Ruurlo in de Achterhoek. Ieder vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Ontdek jouw vakantiehuis.

Glamping Tent

Vier jouw komende vakantie in stijl en ga luxe kamperen in één van onze glamping tenten met privé-sanitair. Ontdek jouw Glamping Tent.
EXCLUSIEF

Glamping Dome Tent

Vanaf komend seizoen kun je deze luxe Dome tent bij ons reserveren. Dankzij het grote panoramaraam heb je vrij uitzicht over het omliggende landschap. Ontdek jouw Glamping Dome.
NIEUW

Ingerichte de Waard tent

Zin om te kamperen, maar geen zin om met spullen te slepen, kom kamperen in deze volledig ingerichte de Waard tent. Ontdek jouw ingerichte tent.

Toegankelijk vakantiehuisje

Wij hebben twee toegankelijke vakantiehuisjes om onbeperkt en vooral onbezorgd te genieten van een heerlijke vakantie. Ontdek jouw vakantiehuis.

Groepsaccommodatie

Kom gezellig met de familie naar onze groepsaccommodatie in de Achterhoek. Ontdek jouw groepsaccommodatie.

Onze plannen

Wij staan niet stil, er is een hele gave nieuwe accommodatie in de maak 🙂

Jullie moeten nog even geduld hebben, wij hopen dat Brutus vanaf voorjaar 2024 in de verhuur kan als tweepersoons accommodatie. Op deze pagina en op onze socials houden wij jullie op de hoogte van de vorderingen.