Kampeerplek in de Achterhoek

Geniet van het gefluit van de vogels

Natuurlijk camping

Op onze kleinschalige camping kun je nog heerlijk genieten van het gefluit van de vogels, de ruimte en de natuur. Met een beetje mazzel kun je reeën spotten. Een prachtige basis om de Achterhoek te ontdekken. Overdag de omgeving verkennen of een dagje op de camping vertoeven. Waarna je ‘s avonds heerlijk kunt genieten onder de sterrenhemel bij het kampvuur. Bij ons kan dat!

Wilde bloemenweide op het kampeerterrein

Houdt je van het buitenleven?

Kom genieten op Camping Schoneveld. Een prachtige locatie om de Achterhoek te ontdekken. Ons kampeerterrein is ruim opgezet en heeft ruime plaatsen van minimaal 125 m2. Op ons grote veld hebben wij 18 plaatsen. Daarnaast hebben wij twee kampeerplekken dicht bij de speelplaats en twee kampeerplekken op het glampingveld. Deze laatste twee kampeerplekken hebben zicht over het coulisselandschap. Al onze kampeerplekken zijn geschikt voor camper, tent of caravan en voorzien van afvoer, stroom (6 ampère) en water.
Ben je te voet of op de fiets op doorreis? Je bent van harte welkom! Voor trekkers hanteren wij natuurlijk een aangepast tarief. Is het een keer wat slechter weer? Dan kun je heerlijk vertoeven in onze Schoppe of speelschuur.

Bosrijke omgeving

De Achterhoek staat bekend om zijn mooie coulisselandschap. Op Camping Schoneveld sta je midden in de natuur.

Wandelen in de natuur

Trek je wandelschoenen aan en ga er op uit. Er zijn vele mooie wandelroutes in de buurt te ontdekken.

Gratis WiFi

We hebben goede WiFi op het hele terrein. En dat is helemaal gratis!

BBQ night

Iedere zomer hebben wij enkele BBQ-avonden, eet jij ook mee?

Gezellig samen zijn

Samen rond het kampvuur. Bijkletsen aan de picknicktafel. Geniet van de tijd met elkaar.

Stap op de fiets

Onze camping grenst aan veel fietsroutes. Er zijn ook meerdere mountainbikeroutes in de regio.

Diverse speelmogelijkheden

Speelplezier gegarandeerd met onze speeltoestellen, skelters en dierenweide.

Geschikt voor mindervaliden

Het terrein en twee vakantiehuisjes zijn toegankelijk voor mindervaliden. We kunnen ook extra zorg regelen.

Handig om te weten

01.

Ons terrein is autoluw

Natuurlijk kun je wel met je auto bij aankomst & vertrek over het terrein rijden, maar verder zo min mogelijk. Zo houden we rustig voor alle gasten. Er staan karren klaar waarmee je je spullen kunt verplaatsen.

02.

Zeil onder voortent/luifel

Om onze grasmat zo mooi mogelijk te houden is het niet toegestaan om plastic zeil in uw voortent of luifel te leggen. Onder dicht plastic stikt het gras en sterft het af. Niet erg voor u, maar wel voor degenen die na u komen en voor ons. Doorgroeimatten zijn wel toegestaan. Dit zijn rubberen matten met zichtbaar kleine gaatjes erin, deze zijn in elke kampeerwinkel in diverse kleuren verkrijgbaar. Het gras kan hier doorheen groeien en stikt niet. Kamperen met een tent of vouwwagen met een vast grondzeil is geen probleem, er mag echter geen extra plastic of dicht grondzeil gebruikt worden op plaatsen waar geen vast grondzeil aanwezig is.

03.

Rust en gezelligheid gaan prima samen!

Wij hebben ons terrein zo ingericht, dat iedereen kan genieten van de rust en/of gezelligheid. Kom jij dat ook ervaren? We vragen je wel om na 22:30 uur geen lawaai meer te maken.

04.

Honden zijn welkom

Honden zijn in overleg toegestaan, mits aangelijnd. Zou je dit van tevoren met ons willen overleggen?

05.

Groepen

Wil je met een grotere groep komen en verschillende kampeerplekken/accommodaties huren? In de maanden mei t/m augustus staan wij groepen toe tot maximaal drie kampeerplekken en/of accommodaties. In april, september en oktober zijn in overleg ook iets grotere groepen mogelijk. Overleg met ons voor de mogelijkheden. Let op: ons terrein is niet geschikt voor vriendengroepen, collega's of bedrijfsuitjes.

06.

Het sanitairgebouw

Je vindt hier gratis douches, toiletten, wascabines, een stortplaats voor het chemisch toilet, een afwasplaats en een wasmachine met centrifuge. Er is bovendien een grote doucheruimte aanwezig die geschikt is voor mindervaliden. Deze kun je ook gebruiken als familiedouche, hier hebben wij ook een aankleedkussen voor de allerkleinsten.

07.

Reserveren en annuleren

Ben je van plan bij ons te reserveren? Houdt er dan rekening mee dat je de gehele gereserveerde periode moet betalen. Ook als je zelf besluit eerder te vertrekken. Dit om teleurstellingen van andere gasten te voorkomen.

Wil je je reservering annuleren? Dan zijn er ten alle tijden kosten aan verbonden. Dit ongeacht de reden. Denk aan een annuleringsverzekering, wij raden je aan deze af te sluiten. Lees gerust onze huisregels of onze algemene voorwaarden.

08.

Wij zijn in 2024 open van 28 maart tot 28 oktober

Je kunt via onze site boeken. Bellen of een mail sturen kan natuurlijk ook.

Sfeerimpressie?

Kom genieten in de Achterhoek!

Zien we je binnenkort?