Bijzondere accommodatie in de Achterhoek

De gezelligheid van een kleinschalige camping, met meer luxe

Vrij uitzicht over het coulisselandschap

Ben je gek op het campingleven, maar houd je van wat meer luxe en een bijzondere accommodatie? Vanaf het voorjaar 2024 hebben wij twee Round Holly tenten van De Waard in de verhuur. Deze gave dome tenten hebben een panoramaraam met prachtig uitzicht over het omliggende coulisselandschap. Vanaf het terras kijk je uit over de bloemenweide. De Round Holly is geïsoleerd, wat zowel in het voorjaar als najaar voor extra comfort zorgt. De dometent is geschikt voor twee tot vier personen en heeft privé sanitair.
De Round Holly's staan op onze kleinschalige camping vlakbij Ruurlo.

Geschikt voor twee tot vier personen

Deze dometent is ideaal als je op zoek bent naar een romantische overnachting met z'n tweeën. Vanuit het tweepersoonsbed kijk je via het panoramaraam uit over het prachtige omliggende landschap.
In de nok van de tent is een kinderbed, geschikt voor twee kinderen. Dat maakt deze tent ook geschikt voor gezinnen. Het is goed om te weten dat je deze kinderbedden bereik met een trappetje. Hiermee is dit dus niet geschikt voor de allerkleinsten.
Bedlinnen kun je bij ons huren, dan heb je daar geen omkijken meer naar. Slaap je liever onder je eigen vertrouwde beddengoed? Dat kan natuurlijk ook.

In deze accommodaties zijn géén huisdieren toegestaan. Wil je je trouwe viervoeter graag meenemen? Neem dan een kijkje bij onze glamping tenten of vakantiehuisjes.

Bosrijke omgeving

De Achterhoek staat bekend om zijn mooie coulisselandschap. Op Camping Schoneveld sta je midden in de natuur.

Wandelen in de natuur

Trek je wandelschoenen aan en ga er op uit. Er zijn vele mooie wandelroutes in de buurt te ontdekken.

Gratis WiFi

We hebben goede WiFi op het hele terrein. En dat is helemaal gratis!

BBQ night

Iedere zomer hebben wij enkele BBQ-avonden, eet jij ook mee?

Gezellig samen zijn

Samen rond het kampvuur. Bijkletsen aan de picknicktafel. Geniet van de tijd met elkaar.

Stap op de fiets

Onze camping grenst aan veel fietsroutes. Er zijn ook meerdere mountainbikeroutes in de regio.

Diverse speelmogelijkheden

Speelplezier gegarandeerd met onze speeltoestellen, skelters en dierenweide.

Geschikt voor mindervaliden

Het terrein en twee vakantiehuisjes zijn toegankelijk voor mindervaliden. We kunnen ook extra zorg regelen.

Sfeerimpressie

Wij hebben helaas nog geen eigen foto's van de Round Holly, aangezien. Met deze foto's krijg je wel een idee van de tent en de inrichting.

Handig om te weten

01.

Al vanaf twee nachten te reserveren

Je kunt op iedere gewenste dag aankomen en vertrekken. In de zomervakantie zijn de Round Holly's per week te reserveren, van zaterdag tot zaterdag.

02.

Rust en gezelligheid gaan prima samen!

Wij hebben ons terrein zo ingericht, dat iedereen kan genieten van de rust en/of gezelligheid. Kom jij dat ook ervaren? We vragen je wel om na 22:30 uur geen lawaai meer te maken.

03.

Bekijk de inventarislijst

Wil je weten wat er in de Round Holly beschikbaar is? Bekijk hier de inventarislijst. Let op: Bedlinnen kun je bij ons huren, wij hebben echter géén handdoeken of keukendoekenpakket.

04.

Groepen

Wil je met een grotere groep komen en verschillende kampeerplekken/accommodaties huren? Overleg dan met ons voor de mogelijkheden. Wij staan groepen tot op zekere hoogte toe, onder een aantal voorwaarden om het voor iedereen leuk te houden. Let op: ons terrein is niet geschikt voor vriendengroepen, collega's of bedrijfsuitjes.

05.

Ons terrein is autoluw

Natuurlijk kun je wel met je auto bij aankomst & vertrek over het terrein rijden, maar verder zo min mogelijk. Zo houden we rustig voor alle gasten en kunnen de kinderen veilig spelen.

06.

Géén huisdieren toegestaan

In deze accommodatie zijn geen huisdieren toegestaan. Wil je jouw trouwe viervoeter graag meenemen? Neem dan een kijkje bij onze glamping tent of vakantiehuisje.

07.

Reserveren en annuleren

Ben je van plan bij ons te reserveren? Houdt er dan rekening mee dat je de gehele gereserveerde periode moet betalen. Ook als je zelf besluit eerder te vertrekken. Dit om teleurstellingen van andere gasten te voorkomen.

Wil je je reservering annuleren? Dan zijn er ten alle tijden kosten aan verbonden. Dit ongeacht de reden. Denk aan een annuleringsverzekering, wij raden je aan deze af te sluiten. Lees gerust onze huisregels of onze algemene voorwaarden.

08.

We zijn open van 31 maart t/m 31 oktober

Je kunt via onze site boeken. Bellen of een mail sturen kan natuurlijk ook.

Sfeerimpressie?

Kom genieten in de Achterhoek!

Zien we je binnenkort?