Toegankelijk vakantiehuis in de Achterhoek

Onbeperkt en onbezorgd genieten

Wij leveren maatwerk en zullen ons uiterste best doen om jou zorgen weg te nemen

Op onze kleinschalige camping in Ruurlo hebben wij twee toegankelijke vakantiehuisjes om onbeperkt en vooral onbezorgd te genieten van een heerlijke vakantie. Dit zijn de vierpersoons vakantiehuisjes. Ieder mens is uniek en heeft waarschijnlijk andere aanpassingen nodig. Wij leveren maatwerk en doen ons uiterste best om jou zorgen weg te nemen. Vrijwel alles is mogelijk, we vragen je wel contact met ons op te nemen, zodat wij kunnen zorgen dat alles naar wens is.

Heb je een hulphond? Die is natuurlijk ook welkom!

Krijg je al zin in een vakantie? Neem contact met ons op, zodat je zeker weet dat de reservering volledig naar wens is. 

Vakantiehuis Achterhoek

Indeling

Het aangepaste vakantiehuisje beschikt over brede deuropeningen. In het huisje zijn geen drempels, zodat je je zonder obstakels in het huisje kunt verplaatsen. Bij de voordeur kunnen wij, indien gewenst, een oprijplaat plaatsen. Aan de keukentafel en op het terras hebben wij meerdere stoelen met armleuningen, zodat je makkelijk kunt opstaan. De vakantiehuisjes zijn geschikt voor vier personen en hebben twee slaapkamers, één kamer met tweepersoons bed en één kamer met twee eenpersoons bedden.

Ons hele terrein is toegankelijk, zodat je je vrij kunt verplaatsen. Ook zijn er in Ruurlo en in de Achterhoek verschillende activiteiten die geschikt zijn voor mindervaliden. Neem maar eens een kijkje op Onbeperkt genieten in de Achterhoek | Onbezorgd op vakantie.

Hulpmiddelen

In de badkamer is een douchestoel en naast het toilet zijn beugels bevestigd. Elk vakantiehuisje is voorzien van één hoog/laag bed. In één van de huisjes zit het hoog/laagbed in een éénpersoonsbed, in de andere in het tweepersoonsbed. Heb je voorkeur, geef dit bij ons aan. Wij houden hier, voor zover mogelijk, natuurlijk rekening mee.
Wil je gebruik maken van een papegaai, bedhek of toiletverhoger? Dat is geen probleem, laat het ons even weten. Wij zorgen dat alles voor je klaar staat.

Sfeerimpressie?

Bosrijke omgeving

De Achterhoek staat bekend om zijn mooie coulisselandschap. Op Camping Schoneveld sta je midden in de natuur.

Wandelen in de natuur

Trek je wandelschoenen aan en ga er op uit. Er zijn vele mooie wandelroutes in de buurt te ontdekken.

Gratis WiFi

We hebben goede WiFi op het hele terrein. En dat is helemaal gratis!

BBQ night

Iedere zomer hebben wij enkele BBQ-avonden, eet jij ook mee?

Gezellig samen zijn

Samen rond het kampvuur. Bijkletsen aan de picknicktafel. Geniet van de tijd met elkaar.

Stap op de fiets

Onze camping grenst aan veel fietsroutes. Er zijn ook meerdere mountainbikeroutes in de regio.

Diverse speelmogelijkheden

Speelplezier gegarandeerd met onze speeltoestellen, skelters en dierenweide.

Geschikt voor mindervaliden

Het terrein en twee vakantiehuisjes zijn toegankelijk voor mindervaliden. We kunnen ook extra zorg regelen.

Thuiszorg tijdens je verblijf

Maak je thuis gebruik van thuiszorg of heb je specifieke hulpmiddelen? Dan kun je hier tijdens je verblijf op Camping Schoneveld ook gebruik van maken. Je kunt zonder problemen hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een tillift te laten bezorgen. Deze hulpmiddelen worden vaak geleverd door medipoint. Ook bij ons kan ondersteuning vanuit thuiszorg gewoon doorgaan, zodat je onbezorgd kunt genieten van een mooie vakantie. Dit wordt meestal geregeld door Buurtzorg. Omdat iedereen zijn eigen wensen heeft, kunnen wij dit niet voor jullie regelen. Neem zelf contact op met je eigen thuiszorgorganisatie, zodat zij de zorg voor je kunnen regelen.

Hoog laagbed

Handig om te weten

01.

Het hele terrein is toegankelijk

Wil je ook een kijkje nemen in de receptie of bij de dierenweide? Ons gehele terrein is en blijft toegankelijk voor iedereen.

02.

Rust en gezelligheid gaan prima samen!

Wij hebben ons terrein zo ingericht, dat iedereen kan genieten van de rust en/of gezelligheid. Kom jij dat ook ervaren? We vragen je wel om na 22:30 uur geen lawaai meer te maken.

03.

Bekijk de inventarislijst

Wil je weten wat er in het huisje beschikbaar is? Bekijk hier de inventarislijst. Let op: Bedlinnen kun je bij ons huren, wij hebben echter géén handdoeken of keukendoekenpakket.

04.

Groepen

Wil je met een grotere groep komen en verschillende kampeerplekken/accommodaties huren? In de maanden mei t/m augustus staan wij groepen toe tot maximaal drie kampeerplekken en/of accommodaties. In april, september en oktober zijn in overleg ook iets grotere groepen mogelijk. Overleg met ons voor de mogelijkheden. Let op: ons terrein is niet geschikt voor vriendengroepen, collega's of bedrijfsuitjes.

05.

Ons terrein is autovrij

Wel zo veilig en rustig voor alle gasten. Geen zorgen, natuurlijk hebben wij een parkeerplek dichtbij het huisje.

06.

Uw hulphond is welkom

Uw hulphond is natuurlijk ook welkom bij ons. We vinden het fijn als wij dit van tevoren wel weten.

07.

Reserveren en annuleren

Ben je van plan bij ons te reserveren? Houdt er dan rekening mee dat je de gehele gereserveerde periode moet betalen. Ook als je zelf besluit eerder te vertrekken. Dit om teleurstellingen van andere gasten te voorkomen.

Wil je je reservering annuleren? Dan zijn er ten alle tijden kosten aan verbonden. Denk aan een annuleringsverzekering, wij raden je aan deze af te sluiten. Lees gerust onze huisregels of onze algemene voorwaarden.

08.

We zijn in 2024 open van 28 maart t/m 28 oktober

Wij adviseren om via de mail of telefonisch contact met ons op te nemen, zodat wij zeker weten dat alles naar wens is.
In de wintermaanden zijn de huisjes voor langere periode te reserveren.

Kom genieten in de Achterhoek!

Zien we je binnenkort?