Genoeg vermaak voor jong en oud

Bekijk hier welke faciliteiten onze camping te bieden heeft

Tevens de receptie

De Schoppe

Een huiskamer voor onze gasten, een verlenging van jou kampeerplek, vakantiehuisje of glamping tent. De Schoppe is een de plek waar je terecht kan bij aankomst en vertrek, of gewoon tussendoor om even iets te vragen. Maar ook een plek om lekker te gaan zitten, een plek voor iedereen. "Wees welkom en doe alsof je thuis bent". Is het een keer wat minder mooi weer? Zet gerust de pelletkachel even aan. Pak een leesboek, tijdschrift of een spelletje. Geniet van een bakje koffie, thee of een ijsje en vooral van de tijd met elkaar!

De speelplaats

Ga lekker spelen en genieten. Ontdek iedere keer iets nieuws. Onze speelplaats is centraal gelegen zodat de kinderen (en ouders/opa's en oma's) veilig hun gang kunnen gaan. Ga kliederen in de zandbak, lekker springen op de trampoline, pak gerust een skelter. Ook de ouders worden hier vaak weer even kind 😉

Speelplaatst op Camping Schoneveld

Broodjesservice

In de weekenden en de vakantieperiode kun je bij ons verse afbakbroodjes bestellen. 's ochtends hoef je dit alleen maar even naar de Schoppe te lopen om het op te halen om hierna te genieten van een vers ontbijt:)

Zomer BBQ

In de zomermaanden hebben wij geregeld een barbecue. Vlees halen we bij de boerderijwinkel op de hoek, smullen gegarandeerd! Schrijf je in, neem je eigen bord en bestek mee en geniet van het lekkere eten en de gezelligheid met elkaar!

Het sanitairgebouw

Ons sanitairgebouw oogt niet groot, maar is ruimer dan je denkt. Hier vind je vier toiletten, drie douches, drie wastafels en een omkleedkussen voor de allerkleinsten. Natuurlijk is er ook een sanitairruimte die geschikt is voor mindervaliden. Ook hebben wij een wasmachine en een centrifuge. Je hoeft bij ons niet te betalen voor het warme water, het water wordt opgewarmd door de zon.

Toegankelijk

Twee vakantiehuisjes, de receptie en ons gehele terrein is toegankelijk voor mindervaliden. Ook ons santairgebouw heeft een ruimte geschikt voor mindervaliden. Op die manier kan iedereen onbezorgd genieten van een heerlijke vakantie.

Kampvuur

Kom genieten van een kampvuur. Gewoon omdat dit heerlijk is! Wij hebben verschillende kampvuurplaatsen op het terrein. 's Zomers steken wij geregeld het kampvuur aan. Kom er gerust bij zitten en geniet! Natuurlijk ben je zelf ook altijd welkom om zelf een kampvuur te maken. Maak de lekkerste marshmallows, bak popcorn in onze popcorn pan of ga lekker barbecueën boven het kampvuur.

Speelschuur

Is het een keer iets minder mooi weer, maar bruisen de kinderen van de energie? Ga lekker spelen in de speelschuur! Hier vind je o.a. een springkussen, een spelletjes en boekenkast. Ook leuk voor de ouders: een tafeltennistafel, tafelvoetbaltafel en een dartbord. Een leuk weetje: vanuit de speelschuur kun je zo een kijkje nemen bij de stallen.

Dierenweide en stallen

Houd je van dieren? Bij ons lopen diverse dieren rond. Regelmatig mag je ons helpen om de dieren te voeren. Ook kan je vanuit de speelschuur zo een kijkje nemen in de stallen. Zit deze deur een keer op slot? Dan hebben ze eventjes rust nodig.

Heb je verder nog vragen?

Lees gerust onze huisregels of onze algemene voorwaarden. Natuurlijk mag je ook altijd contact met ons opnemen.

Lekker zorgeloos aankomen op Camping Schoneveld? Bestel dan alvast eenvoudig je boodschappen via https://www.plus.nl/info-bezorgen. Wij bezorgen je boodschappen ter plekke. Zorg wel dat je dan aanwezig bent, i.v.m. het afrekenen. Bij het adres kan je invullen: Barchemseweg 77, 7261 MT Ruurlo. Als je bij je opmerkingen aangeeft wat het nummer is van je plek, vakantiehuis of glamping tent dan komt het helemaal goed.

Kom genieten in de Achterhoek!

Zien we je binnenkort?