Groepsaccommodatie

Ideaal voor een uitje met de familie of het gezin

De gezelligheid van een kleinschalige camping, het gemak van een vakantiehuis

Gezellig met familie naar een groepsaccommodatie in de Achterhoek? Bij Camping Schoneveld in Ruurlo kun je met een groep t/m 12 personen (plus eventueel twee baby’s) terecht in onze groepsaccommodatie. Jullie verblijven dan in twee naast elkaar gelegen vakantiehuisjes. Let op: er zit géén deur die de beide huisjes met elkaar verbindt. Wel kun je via jullie gezamenlijke terras zo heen en weer lopen. In één huisje is een ruime eethoek waar je met de hele groep kun eten, hier zal ook voldoende serviesgoed zijn voor iedereen. Ook hebben wij op ons terrein de 'Schoppe': een gezamenlijke ruimte waar je gebruik van kunt maken.

Eet en zithoek groepsaccommodatie

Onze locatie is niet geschikt als groepsuitje voor vrienden, collega’s of sportuitjes. 

Krijg je al zin in een vakantie? Neem contact met ons op, zodat je zeker weet dat de reservering volledig naar wens is. Wil je weten wat de kosten zijn: kijk op ons tarievenpagina. Let wel op: voor de groepsaccommodatie worden twee zespersoons vakantiehuisjes verhuurd.

Groepsaccommodatie camping Schoneveld Ruurlo

Indeling

Ieder vakantiehuis heeft een ruime woonkamer met een grote open keuken, twee slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Elk bed is voorzien van een dekbed en kussen. Bedlinnen kun je bij ons huren, dan heb je daar geen omkijken meer naar. Slaap je liever onder je eigen vertrouwde beddengoed? Dat kan natuurlijk ook. Daarnaast stellen wij gratis een kinderstoel en/of kinderbed beschikbaar. Overleg dit wel even van te voren, zodat je zeker weet dat je niet mis grijpt.

Beide huisjes hebben een terras, zodat je heerlijk buiten kunt zitten. Deze terrassen zijn met een brede opening aan elkaar verbonden, zodat je gezellig samen kunt zitten. 

Bosrijke omgeving

De Achterhoek staat bekend om zijn mooie coulisselandschap. Op Camping Schoneveld sta je midden in de natuur.

Wandelen in de natuur

Trek je wandelschoenen aan en ga er op uit. Er zijn vele mooie wandelroutes in de buurt te ontdekken.

Gratis WiFi

We hebben goede WiFi op het hele terrein. En dat is helemaal gratis!

BBQ night

Iedere zomer hebben wij enkele BBQ-avonden, eet jij ook mee?

Gezellig samen zijn

Samen rond het kampvuur. Bijkletsen aan de picknicktafel. Geniet van de tijd met elkaar.

Stap op de fiets

Onze camping grenst aan veel fietsroutes. Er zijn ook meerdere mountainbikeroutes in de regio.

Diverse speelmogelijkheden

Speelplezier gegarandeerd met onze speeltoestellen, skelters en dierenweide.

Geschikt voor mindervaliden

Het terrein en twee vakantiehuisjes zijn toegankelijk voor mindervaliden. We kunnen ook extra zorg regelen.

Nieuw! Huur nu de Pizzaoven

Wat is er nou leuker dan zelf je eigen pizza's bakken in de pizzaoven? Klinkt dit goed? Je kunt onze pizzaoven nu ook huren 🙂 Wij zorgen voor de oven met alle benodigde materialen, het hout, de pizzabollen en natuurlijk uitleg. Je moet zelf voor de topping zorgen.

Heb je interesse? Overleg met ons voor de mogelijkheden en de kosten. Let op, dit is mogelijk vanaf een gezelschap van ongeveer 10 personen.

Handig om te weten

01.

Twee naast elkaar gelegen vakantiehuisjes

Er zit dus geen (binnendeur) tussen de twee vakantiehuisjes. Wel is er een gedeeld terras, waardoor je gemakkelijk tussen de huisjes kunt wisselen.

02.

Samen eten? Geen probleem!

Wij zorgen ervoor dat één van de keukens is voorzien van voldoende serviesgoed, pannen en bestek voor iedereen.

03.

Bekijk de inventarislijst

Wil je weten wat er in het vakantiehuisje beschikbaar is? Bekijk hier de inventarislijst. Let op: Bedlinnen kun je bij ons huren, wij hebben echter géén handdoeken of keukendoekenpakket.

04.

Groepen

Wil je met een grotere groep komen en verschillende kampeerplekken/accommodaties huren? In de maanden mei t/m augustus staan wij groepen toe tot maximaal drie kampeerplekken en/of accommodaties. In april, september en oktober zijn in overleg ook iets grotere groepen mogelijk. Overleg met ons voor de mogelijkheden. Let op: ons terrein is niet geschikt voor vriendengroepen, collega's of bedrijfsuitjes.

05.

Honden zijn welkom

In één vakantiehuisje en op het terrein zijn honden toegestaan, mits aangelijnd. Zou je dit van tevoren met ons willen overleggen?

06.

Ons terrein is autoluw

Natuurlijk kun je wel met je auto bij aankomst & vertrek over het terrein rijden, maar verder zo min mogelijk. Zo houden we rustig voor alle gasten. Er staan karren klaar waarmee je je spullen kunt verplaatsen.

07.

Geschikt voor gezinnen en families

Rust en gezelligheid gaan prima samen, wij vragen je wel om na 22:30 uur geen lawaai meer te maken. Aangezien de groepsaccommodatie op een kleinschalige camping gevestigd is, is deze helaas niet geschikt voor sport en/of vriendengroepen.

08.

Reserveren en annuleren

Ben je van plan bij ons te reserveren? Houdt er dan rekening mee dat je de gehele gereserveerde periode moet betalen. Ook als je zelf besluit eerder te vertrekken. Dit om teleurstellingen van andere gasten te voorkomen.

Wil je je reservering annuleren? Dan zijn er ten alle tijden kosten aan verbonden. Dit ongeacht de reden. Denk aan een annuleringsverzekering, wij raden je aan deze af te sluiten. Lees gerust onze huisregels of onze algemene voorwaarden.

09.

Wij zijn in 2024 open van 28 maart tot 28 oktober

Voor de groepsaccommodatie vragen wij je om via de mail of telefonisch contact met ons op te nemen, zodat wij zeker weten dat alles naar wens is.

Sfeerimpressie?

Kom genieten in de Achterhoek!

Zien we je binnenkort?