Fietsroutes

Ontdek de omgeving op de fiets. Er zijn tal van prachtige fiets- en mountainbike routes in de nabije omgeving. Stap vanaf Camping Schoneveld op de fiets of mountainbike en laat je verrassen.

Is er iets fijners te bedenken dan fietsen in de Achterhoek? In het afwisselende coulisselandschap kijk je je ogen uit. Fietste je net nog door een dorpje, als je de bocht omslaat bevind je je opeens midden tussen de weilanden. Verderop zie je de glooiende heuvels en voor je het weet ga je over een schelpenpaadje het bos in. De Achterhoek staat bovendien bekend om de goed onderhouden fietspaden en routestructuur. De fietsersbond heeft de Achterhoek uitgeroepen tot het beste fietsgebied van Nederland. Fietsen in de Achterhoek is genieten van historie, natuur, prachtige fietspaden en afwisselende fietsroutes. Natuurlijk is de regio aangesloten op het fietsknooppuntennetwerk. Er zit een fietsknooppunt vlakbij de camping.

Hou je wel van een beetje snelheid en uitdaging, stap dan op je mountainbike. De omgeving leent zich er goed voor! Er zijn diverse uitdagende mountainbikeroutes uitgezet, met prachtige singel tracks, steile klimmetjes en snelle afdalingen. Er liggen honderden kilometers aan bewegwijzerde mountainbike- en ruiterpaden. Zo gaat de MTB route Borculo vrijwel langs Camping Schoneveld. Maar ook MTB route Ruurlo, Lochem en Vorden zijn niet ver van de camping.

Wil je een fiets huren? Bij Mark Fokkink Tweewielers kun je fietsen huren. Deze worden op de camping geleverd en weer opgehaald. 

Kijk ook eens op Achterhoek.nl voor vele wandel- en fietsroutes.
Wil je van meer snelheid en actie? Op Outdoor Achterhoek zijn verschillende gave routes voor de mountainbike, gravelbike, trainrun en paardrijden! Verschillende routes beginnen vlakbij onze camping!